• آموزش سئو
    • مقالات سئو
    • پادکست
  • آموزش اینستاگرام
  • آموزش تولید محتوا
    • یوایکس رایتینگ
    • کپی رایتینگ
  • مجله
  • درباره
  • تماس
منو
  • آموزش سئو
    • مقالات سئو
    • پادکست
  • آموزش اینستاگرام
  • آموزش تولید محتوا
    • یوایکس رایتینگ
    • کپی رایتینگ
  • مجله
  • درباره
  • تماس

09057615070

سئو تکنیکال چیست؟

سئوی تکنیکال

پس از آشنایی با تعریف سئو، برای اینکه سایت را  به درستی به دست موتورهای جستجو بسپاریم که آن را ایندکس کرده و اطلاعات مورد نیازشان را بدست آورند، لازم است به سئوی تکنیکال روی بیاوریم که عبارت است از بهینه سازی سایت برای آسان تر شدن پیمایش آن توسط موتورهای جستجو.

سئوی تکنیکال کاملا فنی است و به محتوای سایت کاری ندارد.

از جمله موارد فنی مهم در سئوی تکنیکال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهینه سازی ساختار سایت

تگ ها و دسته بندی های سایت خود را مرتب و ساختاربندی کنید. ضمن اینکه برای هر دسته از مطالب، صفحات آرشیو ایجاد کرده و آنها را بهینه سازی کنید.

مسیر رسیدن به صفحات سایت (Navigation) ها باید مشخص باشد تا هم گوگل و هم کاربران بتوانند به خوبی در سایت بچرخند.

 

بهینه سازی فایل  robots

برای اینکه به موتورهای جستجو بگوییم که دوست داریم چه فایلهایی را ایندکس کنند و از کدامها بگذرند،‌ لازم است فایلی به نام Robots.txt ایجاد کنیم و آن را در ریشه ی هاست قرار دهیم.

برای دیدن این فایل هم کافیست نام دامنه را به همراه /robots.txt در مرورگر خود تایپ کنید.

 

ایجاد نقشه‌ی سایت

نقشه‌ی سایت فایلی است که در در ریشه‌ی هاست وب‌سایت قرار می‌گیرد و اطلاعات مفیدی همچون آدرس صفحات و لینک‌ها، آخرین باری که یک صفحه ویرایش شده، و … در خود دارد.

این نقشه به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا وب‌سایت شما را بهتر درک کنند و  به همین ترتیب شانس ایندکس شدن تمام صفحات سایت شما افزایش می‌یابد.

 

استفاده از داده‌های ساختار یافته

structured data‌ یا داده های ساخت یافته کدهایی هستند که بخشهای مختلف سایت را با فرمت ویژه ای به موتورهای جستجو معرفی می کنند. این کدها به قالب سایت اضافه شده و باعث می شوند سایت توسط رباتها بهتر درک شود.

 

بهینه‌سازی صفحات 404

۴۰۴ صفحه ای از سایت است که کاربر به آن مراجعه کرده ولی اطلاعاتی در آن نمی یابد و دیگر موجود نیست. این گم شدن ممکن است بر اثر تغییر آدرس و یا حذف صفحه ای رخ دهد و اتفاق خوشایندی نیست. چرا که می تواند نرخ خروج کاربران از سایت را افزایش دهد.

برای بهینه سازی این صفحه می توان در آن آدرس صفحات دیگر را قرار داد و یا حداقل دکمه ای بای بازگشت به صفحه ی اصلی.

ضمن اینکه امروزه می توان با میکروکپی های زیبا و حرفه ای نه تنها کاربر را ناامید نکرد، بلکه حتی تجربه کاربری خوبی ایجاد کرد.

 

افزایش سرعت سایت

خیلی محتمل است که کاربر به سایت کندی مراجعه کرده و خیلی زود حوصله اش سر برود و از ان خارج شود. این زمان انتظار شاید در حد میکرو ثانیه باشد ولی در دنیای شتابان امروز مهم است.

بنابراین سرعت سایت یکی از مهمترین معیارهای رتبه‌بندی سایت‌ است که گوگل به آن توجه زیادی دارد و لازم است بطور جدی به ان پرداخته شود.

 

Responsive بودن سایت

واکنشگرا ترجمه ی عبارت Responsive است. به این معنی که صفحات سایت در ابزارهای مختلف مانند تبلت،‌ گوشی و … به درستی نمایش داده شود.

این موضوع باید در حین طراحی قالب و کدنویسی لحاظ شود و از آنجایی که تعداد قابل توجهی از کاربران سایت را در گوشی هایشان می بینند،‌ از اهمیت بسیار زیادی برخودار است.

 

انتخاب هاست مطلوب

هرچقدر سایتتان خوب باشد، سرعت بارگذاری آن کاملا دست شما نیست. پس حواستان باشد سرویس دهنده ای را انتخاب کنید که سرعت و پشتیبانی قابل قبولی ارائه دهد.

 

ساختار درست آدرس

ساختار پیوند یکتای نوشته ها را از حالت پیش فرض آن تغییر داده و در حالتی بگذارید که نام مطلب شما در آدرس وجود داشته باشد.

 

فعال کردن امکان nofollow برای لینک‌های بی‌ارزش

لینک های nofollow به موتورهای جستجو می گویند که آنها را بررسی نکنند. این مورد برای لینک های نامرتبط یا خارجی در سایت بکار می رود.

 

noindex کردن محتوا
محتوای با آدرس، دسته و برچسب مشابه را noindex کنید که موتورهای جستجو سردرگم نشوند.

 

بهینه‌سازی تصاویر در وبسایت
یکی از افزونه هایی که در زمینه فشرده سازی و تغییر اندازه تصویر کمک زیادی می کند، افزونه‌ Smush.it است که می تواند بطور اتوماتیک حجم تصاویر را کاهش دهد.

ضمن اینکه متن جایگزین را فراموش نکنید و سعی کنید نامی منطبق بر کلمه کلیدی برای آن بگذارید.

 

لینک کردن نوشته‌ها به همدیگر

لینک‌های داخلی وبسایت برای گوگل اهمیت زیادی دارند.
اگر نوشته های قدیمی سایت شما هنوز اعتبار دارند و موضوعشان بدرد بخور است، سراغشان بروید و در نوشته های جدید به آنها لینک کنید.

چطور سایت وردپرسی را بهینه کنیم؟

در کنار اینکه وردپرس محبوب، معمولا پلاگین های زیادی برای کمک به بهینه سازی سایت شما ارائه می دهد، تکنیکهایی هم وجود دارد که می توان بوسیله ی آنها نتایج بهتری گرفت.
اگر با ما همراه باشید و این تکنیکهای ساده را بکار بگیرید، می توانید تفاوت چشمگیری در نتایج بهینه سازی سایتتان مشاهده کنید.

1. تنظیم پیوندهای سایت

URL های صفحات و پست های وب سایت شما Permalinks نامیده می شوند. به بیانی دیگر، آنها چیزی هستند که کاربر برای دسترسی به سایت شما آنها را در نوار آدرس خود مشاهده می کند. این لینکها همچنین توسط سایر وب سایت ها و موتورهای جستجو برای پیوند به وب سایت شما استفاده می شوند. پس ظاهر آنها اهمیت خاصی دارد.
وردپرس بطور پیش فرض دارای تنظیمات پیوند است تا این امکان را فراهم آورد که ان را مطابق نیاز خود تغییر دهید. این تنظیمات را می توان در پیشخوان ورد پرس در بخش تنظیمات-پیوندهای یکتا یافت.
در میان تنظیمات مختلف، بهترین گزینه بر اساس نام پست است که مزیت آن به بقیه این است که می تواند عبارات کلیدی را هم در خود جای دهد و حتی قابل به خاطر سپاری برای کاربران باشد.

2. ایجاد نقشه وب سایت

وب سایت شما می تواند صدها صفحه داشته باشد و برای اینکه این صفحات توسط Google فهرست بندی شوند ، باید ساختار وب سایت خود را به گوگل معرفی کنید.
ایجاد نقشه سایت بسیار آسان است. وردپرس افزونه ای بسیار مفید به نام نقشه های XML ارائه می دهد که به طور خودکار نقشه سایت وب سایت شما را تولید کرده و به موتورهای جستجو کمک می کند تا سایت شما را بهتر بررسی کنند.

3. استفاده از Google Analytics

Google Analytics یک ابزار تحلیلی محبوب است که توسط گوگل تهیه و ارائه شده است. استفاده از این ابزار کاملاً رایگان است و به شما کمک می کند تا ترافیک وب سایت خود را پیگیری کنید. این ابزار به شما امکان می دهد تا از منبع ترافیک، رفتار و سایر خصوصیات مهم دیگر که به شما در رسیدن به هدف سایتتان کمک می کند، آگاهی داشته باشید.

4. استفاده از پلاگین های مفید سئو

وردپرس افزونه های مختلفی از SEO ارائه می دهد. از جمله Yoast SEO ، All in One SEO Plugin و موارد دیگری که از وب سایت شما مراقبت کرده و شما را به اضافه کردن عنوان Meta ، توضیحات متا ، برچسب های متا ، کلمات کلیدی و موارد دیگر تشویق می کنند. این افزونه ها راه حل های خوبی برای سئو را ارائه می دهند. از جمله ایجاد نقشه سایت XML ، افزودن جزئیات متا به تجزیه و تحلیل محتوای صفحه، ریدارکت و حذف لینکهای اضافه به راحتی یک کلیک و …

5. بهینه سازی رسانه

رسانه بخش مهمی از هر وب سایت است که می تواند به کسب رتبه و بهینه سازی ان کمک کند و یا برعکس سبب شود که تمام تلاشهای شما برای سئو کاملا خراب شود.
نحوه برچسب زدن و نامگذاری تصاویر، همچنین بهینه سازی اندازه ی تصواویر اهمیت بسیار زیادی دارد.

سوالات متداول

با www یا بدون آن؟

یکی از مواردی که ممکن است برای سئوی وبسایت شما مشکل ایجاد کند، محتوای تکراری در دو دامنه ی با www و بدون آن است و حتما باید یکی از این دو را انتخاب کنید تا مشکل duplicate content پیش نیاید.برای این کار در بخش همگانی تنظیمات وردپرس مشخص کنید که می خواهید سایت شما با www باز شود یا بدون آن.

 

 

تصاویر را در وردپرس چطور بهینه کنیم؟

افزونه WP Compress این امکانات را برای بهینه سازی تصاویر دارد:

  • تعیین میزان بهینه‌سازی تصاویر
  • انتخاب حداکثر سایز تصاویر جهت آپلود
  • امکان حذف امکانات خود افزونه از صفحه رسانه
  • امکان پاک کردن اطلاعات اضافی عکس مثل تاریخ و فاصله کانونی
افزونه ی سایت کیت گوگل چیست؟

این ابزار تمام آنچه را که شما برای تحلیل و بررسی وضعیت سایتتان نیاز دارید را در پیشخوان وردپرس قرار داده است و دیگر نیازی نیست که هر بار جداگانه سرچ کنسول و یا آنالیتیکس خود را باز کنید.

گواهینامه SSL چه تاثیری بر سئو دارد؟

SSL مخفف Secure Sockets Layers است.

این فناوری امنیتی وظیفه ی برقراری ارتباط ایمن بین وب سرور و مرورگر را بر عهده دارد و تضمین می کند که اطلاعات کاربران نمی‌تواند ردیابی شود.

اگر جالب بود به اشتراک بگذارید.

Facebook-f Instagram Telegram Linkedin M-icon-aparat

مقالات مرتبط

طراحی پرسونا

طراحی و تدوین پرسونا

مراحل طراحی پرسونا 1. تعیین گروههای هدف/مخاطب در این مرحله گروههای مشتری (مانند نوع محصول، بودجه و سرانه ی مصرف) شناسایی و تعریف می شود. 2. جمع آوری اطلاعات عمومی در این مرحله شیوه های

محتوا ابزاری برای فروش

محتوا بعنوان ابزاری برای فروش

همانطور که در پست قبل از تفاوت بازاریابی و فروش صحبت کردیم، می دانیم که بازاریاب با طیف وسیعی از مشتریان سروکار دارد ولی فروش با تک تک مشتریان. اگر محتوا را به عنوان ابزاری

مشترک خبرنامه فرست آفن شوید

آدرس: ازگل، اتوبان ارتش، بعد از خیابان هاشم ازگلی، ساختمان میلاد

Facebook-f Instagram Telegram Linkedin M-icon-aparat