الگوریتم سند باکس گوگل چیست و چه تاثیری روی سئو دارد؟

sandbox

شاید شما هم از جمله افرادی باشید که بدلیل قرار گرفتن سایتتان در زمین شنی گوگل شاکی باشید، شاید هم خیلی خوشبینانه آن را بعنوان زمین تمرین برای ورود به دریای خروشان سئو تحمل کنید.

اما در هر دو صورت باید صبور باشید، چون ممکن است بازی در زمین شنی حتی چند ماه هم طول بکشد. به این معنی که افزایش رتبه های شما بسیار کند و حوصله سر بر پیش می رود.

متاسفانه انتخاب بازی یا خروج از این زمین دست شما نیست و باید منتظر تصمیم گوگل باشید.

سند باکس گوگل چیست و چقدر معتبر است؟

سند باکس الگوریتمی است که شبیه فیلتر عمل می کند و سایت‌های جدید را از سایت‌های قدیمی تر تفکیک می‌کند.

در این الگوریتم گوگل، سایتهای تازه کار برخلاف تلاشی که برای کسب رتبه می کنند، نتیجه ی مطلوب خود را نمی گیرند، اما اگر ناامید نشده و روال کارشان را به خوبی دنبال کنند، می توانند خود را به گوگل ثابت کرده، از زمین تمرین بیرون بیایند و رتبه کسب کنند.

سندباکس هیچ وقت بطور رسمی توسط گوگل تایید نشده است. اما بسیاری از سئو کارها بر اساس تاثیرات آن بر روی روند کسب رتبه در سایتهای تازه کار، بر وجود آن اطمینان دارند.

این الگوریتم یکی از الگوریتم‌های پردازش محتوای صفحات وب است که توسط گوگل برای بهبود کیفیت نتایج جستجو ابداع شده است. برای تحلیل محتوای صفحات وب استفاده می‌شود و به کاربردی‌تر شدن نتایج جستجوی گوگل کمک می‌کند.
به طور کلی، سند باکس گوگل به معنای این است که هر صفحه وبی که دارای محتوای خوب و مفیدی باشد، بهترین شانس برای پیدا شدن در نتایج بالای صفحات جستجوی گوگل را دارد. بنابراین، بهبود کیفیت محتوای صفحات وب باعث بهبود رتبه صفحات در نتایج جستجوی گوگل می‌شود.
در عین حال، این الگوریتم همچنین به دنبال شناسایی صفحات وبی است که بدون محتوای مفید و یا دارای محتوای تکراری و کپی شده هستند. صفحات وبی که دارای محتوای کپی شده هستند، به راحتی می‌توانند به عنوان spam شناخته شده و در نتایج جستجوی گوگل قرار نخواهند گرفت. بنابراین، تولید محتوای مناسب و اصیل برای صفحات وب شما، بهبود قابل توجهی در رتبه‌بندی صفحات شما در نتایج جستجوی گوگل به همراه خواهد داشت.
با این وجود، خوب است بدانید که الگوریتم سند باکس گوگل تنها یکی از عواملی است که بر رتبه‌بندی صفحات در نتایج جستجوی گوگل تاثیر می‌گذارد و خیلی مهم است که بتوانید سئو صفحات وب خود را با عنوان، توضیحات، کلمات کلیدی، لینک سازی مناسب و سرعت بارگذاری بهینه، بهبود بخشید.

آیا سایت من در سندباکس گوگل است؟

ابزارهای بررسی سندباکس گوگل به شما کمک می کند که بررسی کنید آیا سایتتان در زمین بازی قرار دارد یا خیر. این ابزارها فیلدهایی برای ورود کلمات کلیدی و URL دارند که با وارد کردن آنها وضعیت حضور در سندباکس مشخص می شود.

ضمن اینکه اگر رشد بسیار کند اتفاق می افتد یا ورودی های سایت شما بیشتر از کلمات غیر کلیدی سایتتان است، احتمالا در این زمین شنی گیر افتاده اید و باید با تولید محتوای با کیفیت و لینک سازی درست خودتان را به گوگل ثابت کنید تا اجازه دهد وارد بازی بزرگترها شوید.

اگر مطمئن شدید که سایتتان در سندباکس است صبور باشید. در دو ماه اول ورود، تاثیرات منفی این الگوریتم بسیار چشمگیر است و پس از گذشت سه ماه روند رشد بهبود می یابد. کل زمان ماندن در سندباکس از یک تا شش ماه است که در اواخر این دوره تاثیرات منفی سند باکس بسیار کاهش می یابد.

سندباکس چطور کار می کند؟

سندباکس فضایی با کنترل جدی روی کدهای سایت است که در آن برنامه ها می توانند اجرا شده و بررسی شوند. این فضا در واقع بخشهایی از کد را که ممکن است در آن خطر یا ویروسی وجود داشته باشد را محدود می کند. به عنوان مثال براوزرها اساسا تنها صفحاتی از سایتهای مشمول را بررسی می کنند که در سندباکس قرار دارند.

در واقع سندباکس بطور مکرر برنامه های تایید نشده که ممکن است شامل ویروس یا کدهای مخرب باشد را بررسی می کند تا نتوانند به هاست آسیب برساند.

گوگل برای الگوریتم سندباکس چه معیارهایی را بررسی می کند؟

الگوریتم سندباکس (Google’s RankBrain algorithm) یکی از الگوریتم‌های پراهمیت موتور جستجوی گوگل است که در ارتباط با فرایند رتبه‌بندی صفحات وب در نتایج جستجو قرار دارد. این الگوریتم با استفاده از یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی، به منظور بهبود دقت و رضایت کاربران در جستجوی وب ایجاد شده است. در ادامه معیارهایی که گوگل برای الگوریتم سندباکس بررسی می‌کند را برای شما بررسی می‌کنم:

کلمات کلیدی: استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع مطلب، توضیحات کوتاه و خلاصه درباره محتوا و استفاده از کلمات مترادف و مرتبط با موضوع می‌تواند برای الگوریتم سندباکس مهم باشد.

کیفیت محتوا: الگوریتم سندباکس به کیفیت محتوای سایت‌ها توجه می‌کند و سعی می‌کند صفحاتی را که محتوای مفید، روشن و جذاب دارند را در نتایج بالاتر قرار دهد.

میزان بازدیدکنندگان: الگوریتم سندباکس می‌تواند میزان بازدید و ترافیک سایت را نیز بررسی کند و سایت‌هایی که ترافیک بیشتری دارند را در نتایج بالاتر قرار دهد.

نوع وب‌سایت: الگوریتم سندباکس به نوع وب‌سایت‌ها نیز توجه می‌کند و سایت‌هایی که از نظر محتوا و ساختار بهینه تری دارند را در نتایج بالاتر قرار می‌دهد.

بازخورد کاربران: اگر کاربران به صفحه‌ی وب خاصی با نارضایتی برخورد کنند، ممکن است گوگل این صفحه را در نتایج جستجو قرار دهد.

چطور از sandbox خارج شویم؟

  1. مطمئن شوید که سایت شما بهینه شده است: سرعت بارگیری، ساختار مناسب URL، استفاده از تگ‌های meta و هشدارهای خطا را بررسی کنید.
  2. بهینه‌سازی محتوا: محتوای سایت شما باید با موضوع مورد نظر شما همخوانی داشته باشد و کیفیت خوبی داشته باشد. محتوای کپی‌برداری نشود و قابلیت خواندن برای کاربران و موتورهای جستجو را داشته باشد.
  3. ایجاد لینک با کیفیت: برای افزایش رتبه سایت خود در موتورهای جستجو باید با سایت‌های معتبر و مرتبط لینک‌سازی کنید.
  4. ارسال نقشه سایت: ارسال نقشه سایت شما به گوگل می‌تواند به بهبود شاخص‌های سایت شما کمک کند.
  5. استفاده از Google Search Console: این ابزار به شما امکان می‌دهد تا خطاها و مشکلات سایت خود را برطرف کنید و نحوه اینکه گوگل سایت شما را مشاهده می‌کند، را کنترل کنید.
  6. صبور باشید: این می‌تواند مدتی طول بکشد تا سایت شما از Google Sandbox خارج شود، بنابراین شکیبا باشید و به کار خود ادامه دهید.

جمع بندی

با وجود اینکه شاید تحمل ماندن در یک زمین شنی کوچک نسبت به ساحل دریا می تواند آزاردهنده باشد، اما گوگل هم برای اینکه جلوی رشد سریع اسپمرها را بگیرد، ناچار است کارهایی بکند که گاهی خیلی خوشایند نیست. اما با صبوری و بکارگیری تکنیکهای اصولی سئو می توان پس از چندی موقعیت خوبی را از آن سایتهای حرفه ای کرد.

اگر جالب بود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید