۱۱ راهکار برای عنوان نویسی در تولید محتوا

عنوان نویسی در تولید محتوا

حتما شما هم موافقید که تا عنوان یک نوشته بقدر کافی جذاب نباشد، علاقه ای به خواندن آن وجود نخواهد داشت. در واقع ضریب توجه افراد به عنوان محتوا پنج برابر خود محتوا است. پس انتخاب عنوان مناسب و جذاب می تواند یکی از برگهای برنده در تولید محتوا باشد.
در اینجا چند گام ساده ولی مهم را آورده ایم که می تواند در تولید عنوان مناسب راهگشا باشد.

۱.  بر روی سوال مشتری تمرکز کنید

اگر بتوانید به خوبی به سوال مشتری پاسخ دهید و او را با یک عنوان خوب تشویق به خواندن کنید، تا حد زیادی به هدف خود نزدیک شده اید و لازم نیست بطور مستقیم بر روی فروش تاکید کنید.

۲. یک جدول از عناوین موفق و جذاب تهیه کنید

عنوانهایی که جذبتان می کند را انتخاب کرده و در جدولی نگه دارید. این جدول بیشتر زمانهایی بدرد می خورد که عنوان جذابی به ذهنتان نمی رسد و می توانید از عنوانهای موفقی که ذخیره کرده اید ایده بگیرید.

۳.  از اعداد استفاده کنید

بررسی های فنی و روانشناسی نشان می دهد که مغز انسان به عددها واکنش بیشتری نشان می دهد و بکار بردن اعداد در تیتر مطالب گاهی بیش از بیست درصد نرخ کلیک را بالا برده است. حتما شما هم با این موضوع برخورد کرده اید که در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل، چشم ها معمولا به سمت اعداد سو می گیرند.

ترفند: اگر در نام محتوا از تاریخ استفاده می کنید، آن را در آدرس مقاله نیاورید. چرا که اگر بخواهید محتوا را آپدیت کنید، ممکن است آن تاریخ دیگر در مورد محتوای جدید صدق نکند.

۴.  از صفات تفضیلی استفاده کنید

باز هم تحقیقات نشان داده که بکار بردن عبارت “ترین” می تواند به جذاب تر شدن متن کمک کند. عباراتی مثل سریع ترین، داغ ترین، پربازدیدترین و … حس خوبی در مخاطب ایجاد کرده و او را تشویق به خواندن مطلب می کنند.

۵. عبارات منفی به کار ببرید

واژه های منفی هم مانند صفات مثبت شانس خوبی برای کلیک شدن دارند چرا که حس ترس یا جاماندن را القا می کنند و کاربر را وادار به خواندن می کنند.
واژه هایی مثل بدترین، خطرناک ترین، هرگز و … و یا فعلهای منفی می توانند در نهایت نتایج مثبتی را حاصل کنند.

۶.  طوفان فکری راه بیندازید

معمولا در این جلسات ایده های ناب و جالبی پیدا می شود که فکرش را هم نمی توانید بکنید.

۷. از عبارات پرسشی چطور؟، چرا؟، کجا؟ و … استفاده کنید.

البته فراموش نکنید که پاسخ سؤالات را به طور دقیق توضیح دهید تا کاربر از اینکه صفحه ی شما را کلیک کرده، پشیمان نشود.

۸.  از یک ترفند خاص یا راز صحبت کنید.

ضمن اینکه ترفندی را در متن به کاربر آموزش می دهید، آن را در عنوان هم بکار ببرید تا کاربر تشویق شود که روی مطلب کلیک کند.

۹.  بهبود عنوان مطلب بعد از انتشار

پس از انتشار یک مطلب، هنوز هم می توانید آنرا تحلیل و بهینه سازی کنید. مثلا با مراجعه به ابزار گوگل آنالیتیک می توانید میزان استقبال از عبارت را بررسی کرده و در صورت نیاز آن را بهبود بخشید.

۱۰.طول مناسب برای عنوان مقاله

عنوانهای خیلی کوتاه یا خیلی بلند چندان مورد توجه قرار نمی گیرند. چرا که عنوان کوتاه نمی تواند کاربر را قانع کند که مقاله ممکن است به دردش بخورد و عنوان طولانی هم معمولا کاربر را فراری کرده و یا او را سردرگم می کند.

ترفند: بهتر است عنوان مقاله بین ۵۰ تا ۶۰ کاراکتر باشد و طوری انتخاب شود که هم خوانا،‌قابل فهم و جذاب باشد، هم بتواند کلمات کلیدی را تا حد امکان پوشش دهد.

۱۱. استفاده از call to action

سعی کنید با عناوینی مثل: دانلود، جستجو، خرید، اشتراک گذاری و … که بصورت امری می نویسید، کاربر را تشویق کنید که کاری انجام دهد.

جمع بندی

عنوان محتوا اولین چیزی است که کاربر با آن مواجه می شود و تصمیم می گیرد صفحه را ببندد و یا نوشته را بخواند. انتخاب عنوان مناسب نه به اندازه ی انتخاب نام فرزند! اما در جایگاه خود بسیار مهم است.

 

اگر جالب بود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید