الگوریتم کبوتر گوگل چیست و به درد چه سایتهایی می خورد؟

الگوریتم کبوتر گوگل

احتمالا گوگل با الهام از کبوتر نامه رسان، برای این الگوریتم خود نام انتخاب کرده است. کبوترهایی که بدون نیاز به نقشه راه خود را پیدا می کردند و در محدوده ی زندگی خود نامه ها را به دست صاحبانشان می رساندند.
گوگل هم برای اینکه مرتبط ترین نتایج را با توجه به مکان کاربر در اختیار او قرار دهد، الگوریتم کبوتر را در سال ۲۰۱۴ معرفی کرد و از آن پس مفهوم Local SEO شکل گرفت.

سئوی محلی چیست؟

سئوی محلی یا local seo به کسب و کارهای محلی اجازه می دهد که محصول یا خدمت خود را به مشتریان محلی خود معرفی کنند.
مسلم است که این نوع جستجو مشتاقان زیادی داشته و به گزارش MOZ هم روز به روز در حال افزایش است. بنابراین در این مواقع گوگل اعتبار بیشتری به فاصله مکانی و سهولت دسترسی می دهد و گاهی این فاکتورها از اعتبار سایت و یا محتوای آن هم مهم تر می شوند.
با روی کار آمدن سئوی محلی، وقتی کاربر عبارتی را جستجو می کند که به یک مکان خاص یا کسب و کار محلی اشاره دارد، بجز موارد مهم در جستجو، پارامترهایی مانند فاصله، نحوه ی دسترسی به مکان مورد نظر و محتوا هم مهم خواهند بود. بنابراین لازم است بخصوص در مورد کسب و کارهای محلی، توجه ویژه ای به نقشه و مسیرها داشت.

الگوریتم Pigeon چگونه کار می کند؟

برخلاف الگوریتم  پنگوئن و پاندا ، Pigeon به کیفیت محتوا یا اسپم توجهی ندارد بلکه بیشتر یک تغییر اساسی در الگوریتم رتبه بندی جستجوی محلی است. این الگوریتم مبتنی بر مجازات و خلاص شدن از محتوای کم کیفیت نتایج جستجو نیست بلکه در عوض تغییری در الگوریتم رتبه بندی جستجوی واقعی گوگل است.
این الگوریتم هم بر روی جستجوی وب و هم نقشه های گوگل تاثیر می گذارد.

بهینه سازی سایت برای الگوریتم کبوتر گوگل

  • لیست محلی Google+ خود را ایجاد کرده و در گروه مناسب قرار دهید.
  • سایت خود را در نقشه گوگل ثبت کنید.
  • سایت خود را در دایرکتوری های محلی ثبت کنید.
  • اطلاعات تماس خود را در همه ی صفحات سایت درج کنید.
  • از زبان نشانه گذاری اسکیما بهره بگیرید.
  • محتوای مناسب تولید کنید تا کاربران در آن مشارکت کنند (اشتراک گذاری و نوشتن کامنت)

 

جمع بندی

با نگاهی کلی به الگوریتمهای گوگل به راحتی می توان دید که این سایت قدرتمند، به تمام حواشی کار خود مسلط است و به تمام جنبه ها فکر کرده است. از جمله همین الگوریتم کاربردی که توسط آن می توان مثلا رستورانی که مزایای رقابتی زیادی نسبت به رقبایش ندارد را با تکیه بر موقعیت مکانی آن و سئوی محلی، به خوبی در عرصه ی گوگل مطرح کرد.

اگر جالب بود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید